Credit

  Doriți să cumpărați un set de căști, ceas sau telefon (sau orice alt produs in magazinul KUB), dar vă este frică de faptul că aceasta vă va afecta bugetul? Puteți obține un împrumut rapid și în cele mai bune condiții. Clienții noștri merită să cunoască toate capcanele în creditare, pentru asta vă vom povesti despre toate mărunțișurile pe care le ascund alte companii.

  Cel mai important detaliu pe care trebuie să-l știți este că, pentru a obține un credit, aveți nevoie doar de buletin, fără garanții, fără informații inutile, aplicabil oricărui produs în valoare de peste 500 de lei. Intrând în magazin puteți ieși cu o cumpărătură în doar 5 minute.

  Mulți continuă să se teamă de împrumuturi, de înșelăciune, de supraplăți și perioade lungi de aprobare, însă cu KUB aceste frici pot fi uitate. Veniți în magazin alegeți produsul pe care doriți să-l cumpărați, luați buletinul, iar de restul ne ocupăm noi. Acasă veți ajunge cu achiziția nouă fara a plăti niciun leu. Acesta este purul adevăr: alegi un smartphone sau orice alt produs mai scump de 500 de lei, primește împrumut și uită de plată pentru o lună.