Suport auto metalic Hoco СA19 Magnetic Holder

Producător: Hoco
Model: CA19_hoco
Disponibilitate: În stoc
Vezi în magazinul KUB.MD
sau sună la 079 88 80 09
068 36 86 86
060 83 51 51
199 lei

21 lei/lună, 0 lei avans vezi toate creditele

Cantitate

ID: 7920

Suport auto metalic Hoco CA19 Magnetic Holder

Hoco CA19 Magnetic Holder este un suport auto universal extrem de practic si estetic, compatibil cu o gama ampla si variata de telefoane mobile. Hoco CA19 Magnetic Holder se distinge prin numeroasele caracteristici care vor implini toate cerintele posesorului. Se monteaza foarte usor pe lamele aerului conditionat din interiorul masinii, asigura telefonului o fixare precisa indiferent de conditiile de drum si ofera mobilitate de pana la 360 grade pentru a obtine un unghi optim de vizualizare a intregului ecran. Smartphone-ul fixeaza pe suport prin un magnet puternic. Hoco CA19 Magnetic Holder este un suport modern, de mici dimensiuni, extensibil,  fabricat din materiale de calitate superioara.

Setul include:
1. Suport auto
2. Ambalaj original

Culoare: Neagra

Hoco CPH01 este un suport auto universal extrem de practic si estetic, compatibil cu o gama ampla si variata de telefoane mobile cu dimensiunea cuprinsa intre 5.5 cm - 8.5 cm. Hoco CPH01 se distinge prin numeroasele caracteristici care vor implini toate cerintele posesorului. Se monteaza foarte usor pe lamele aerului conditionat din interiorul masinii, asigura telefonului o fixare precisa indiferent de conditiile de drum si ofera mobilitate de pana la 360 grade pentru a obtine un unghi optim de vizualizare a intregului ecran. Hoco CPH01 este un suport modern, de mici dimensiuni, extensibil,  fabricat din materiale de calitate superioara. 

Setul include: 
Suport auto
Ambalaj original

Culoare: 
Albastru

- See more at: http://kubmobile.ro/4633#sthash.HqgYWfwV.dpuf

***

Calitate:
Compania noastra comercializeaza doar produse de inalta calitate. Toate produsele care le gasiti la noi au garantia producatorilor, si in plus mai sunt verificate de sectia de control a companiei noastre in momentul prelucrarii comenzii dvs. catre livrare.

Livrare:
Efectuam livrare gratuita in toata tara! Livram prin intermediul curieratului rapid la usa dvs.

Garantie:
Garantam posibilitatea returnarii produsului in termen de 15 zile din momentul procurarii si schimbarea produsului sau returnarea banilor.

Client:
Multumirea si satisfactia clientului conteaza foarte mult pentru noi , de aceea va rugam sa ne contactati pentru orice intrebare sau asistenta.

Procurind din magazinul nostru accesorii pentru gadget-urile dumneavoastra, primiti garantat un foarte bun raport calitate-pret si satisfactia unei achizitii reusite.

***