Oferta 2020!

media

În perioada de 24 decembrie 2019 – 31 decembrie 2019
achiziționează produse in suma de 1000 lei si primește cadou un voucher cu suma nominala de 150 de lei!

 

Spuneți NU cadourilor obișnuite. Surprindeți-vă prietenii și oamenii apropiați. Intrați pe site-ul KUB.md și comandați cele mai luxoase cadouri de care oamenii dragi se vor bucura și prețui tot anul viitor.

 

Regulamentul:

       1. Puteți participa la oferta noastă un număr nelimitat de ori.

       2. Pe întreaga perioadă de valabilitate a promoției, puteți achiziționa (cumpăra) un număr nemărginit de produse (produsele se vând in limita stocurilor).

       3. Pentru fiecare 1000 de lei - primiți un voucher. (Fie credit, comanda online etc)

       4. Voucherul poate fi folosit ca reducere (sau pentru achitare completa) a produsului din următoarele categorii: Căști, Huse, Folii de protecție, Încărcătoare, Suporturi.

       !5Voucherul este valabil 6 luni și numai cu prezența cecu cu suma corespunzătoare.

 

Produsele noi, frumoase și utile, cu reduceri de sărbători, cadouri și prețuri atractive, vă așteaptă în fiecare zi de la orele 9:00 până la orele 21:00 (de luni până duminică).

 

Oferiți cadouri unul altuia, arătând grijă și atenție voastră. Cadouri, cum ar fi legăturile unui lanț, leagă prietenii, rudele și pe cei dragi.

 

Vă dorim să aveți un an nou prosper, cu multe realizări frumoase atât pe plan profesional cât și personal. Fie ca toate visele pe care le făuriți în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belșug.


La Mulţi Ani 2020!


 © Echipa KUB.MD

Comentarii: 0
Fără comentarii
Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu poate fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate*