Casti wireless Xiaomi Haylou MoriPods T33 [Blue]

Producător: Xiaomi Haylou
Model: Haylou T33
Disponibilitate: În curând
Vezi în magazinul KUB.MD
sau sună la 079 88 80 09
068 36 86 86
599 lei 799 lei

Cantitate

ID: 13525
Parametrii de bază a căștilor
Culoare Blue
Material Plastic și TPU
Tip True Wireless Stereo (TWS)

   Cel mai recent cip Qualcomm QCC3040 încorporat și tehnologie Bluetooth 5.0, procesor puternic triple-core, tehnologie Qualcomm TrueWireless Mirroring pentru a îmbunătăți fiabilitatea utilizării.


   4 microfoane

   AptX Adaptive și AAC și SBC

   Sunet HiFi 24 de ore

   Control tactil inteligent


   Aptx


   Tehnologia de decodare dinamică adaptivă, recunoaște automat scena de utilizare, oferă un sunet stabil, cu latență ultra-scăzută și cu definiție ultra-înaltă. Veți auzi cu adevărat fiecare detaliu și veți experimenta sunetul original de calitate CD fără nicio pierdere de calitate.


   Anularea activă a zgomotului


   Sistemul de anulare a zgomotului cu 8 asigură apeluri clare, fără probleme, împreună cu un microfon dublu în fiecare căști, unul pentru a-ți capta vocea în cel mai bun mod posibil, iar celălalt pentru a reduce zgomotul ambiental, făcând ca T33 să fie ideal pentru apeluri în conferință, cursuri online și video. / chat vocal.


   Căști ușoare


   Cu un design cu jumătate de ureche care se potrivește cu curba urechii tale, o singură cască cântărește doar 3,9 g, ceea ce este mai ușor decât o coală de hârtie A4, permite aerului să treacă și nu îți încordează urechile. Carcasa căștilor este realizată atât din materiale mate, cât și din materiale lustruite, cu patru culori elegante: alb pur, roz floral, albastru fabulos și negru nocturn, toate acestea fiind elemente estetice la modă. Carcasa de încărcare continuă designul ușor și subțire al căștilor. Poate fi folosit aproximativ 6 ore când este complet încărcat. Cu un încărcător, poate funcționa până la 24 de ore.


   Senzor de înaltă precizie


   Panou tactil de înaltă precizie, puteți îndeplini multe funcții complexe prin simpla atingere a capacului căștilor. O singură apăsare pe orice căști va întrerupe sau începe redarea melodiei curente, atingerea de două ori a căștii din dreapta poate muta o piesă înainte, iar atingerea căștilor din stânga va sări peste redarea unei piese înapoi.