Bratara Fitness CLM M3S Black

Producător: CLM
Model: M3S
Disponibilitate: În stoc
Vezi în magazinul KUB.MD
sau sună la 068 36 86 86
399 lei

42 lei/lună, 0 lei avans vezi toate creditele

Cantitate

ID: 9631
Parametrii de bază a produsului
Baterie 90mAh
Bluetooth 4.0
Durata de lucru 7 Zile
Securitatea IP67
Сategorie Fitness tracker cu ecran
Display Colorat
Culoare Black

Brățara CLM M3S are o grosime de 10.5 mm, 7 grame greutate, display in culori OLED, conectivitate bluetooth 4.4 şi va fi compatibilă cu smartphone-uri ce rulează cel puţin Android 4.4 KitKat şi iOS 8. Colmi M3S dispune de un senzor de puls, accelerometru şi permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau chiar monitorizarea somnului.

Brăţara are o curea din silicon de culoarea neagra, buton fizic lângă display ce va facilita verificarea anumitor informaţii în timpul exerciţiilor fizice, certificare IP67 pentru rezistenţă la apă şi o baterie ce promite o autonomie de peste 10 zile. In plus față de monitorizarea pașilor, Colmi M3S va monitoriza și somnul, și va vibra atunci când vei deveni prea sedentar.

Totuși, cele mai importante lucruri aduse brățării Colmi M3S, rămân senzorul optic pentru monitorizarea ritmului cardiac și ecrandul OLED. Display-ul va face mult mai ușoară verificarea pașilor efectuați, ora, distanța, lucruri care le fac majoritatea brățărilor în acest moment.

Caracteristici:

  1. Rezistenta cu contactul cu apa
  2. Functia de monitorizare a batailor inimii afiseaza pe ecran rezultate live Indicator OLED
  3. Connectivitate Bluetooth, accelometru
  4. Bratara are certificare IP67
  5. Are o grosime de 10.5 mm, 7 grame greutate.